Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znowu Sie Bany Posypaly

Dandysowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcialem uprzedzic iz wczoraj znowu rozdawano bany za logi. Ja dostalem i pare kolegow. Wiec lepiej uwazajcie nie ma nic wspolnego wlaczanie normalnego metka bo tego nie robilem. Wystarczy ze sie laczycie przez kamermoda lub obejscie i juz mozna powiedziec po koncie. Ja za pierwszym razem jak dawali bany nie dostalem ale troche czasu minelo i tez mnie zbanowali. Teraz miecha mam z glowy ale musialem wykasowac wszystkie hacki bo nastepnym razem ban na stale. Moze jest jakis pomysl zeby zablokowac jakos te logi? xD

Opublikowano

Wreszcie sie pogra w tego metin normalnie bez hackerow =] wiem zaraz dzieci zaspamuja mnie "to forom o zcitah to co tu robirz !!!!!!1"

Opublikowano

"ban za obejscie" bo umre, nie mogą ci dać bana za jakieś obejście bo tego się NIE da wykryć za moda nie ma bana bo jakoś nie dostałem

Opublikowano

@up ja prawie tak samo tylko w realu nie handlowałem i bana nie mam

no miałem raz za wulgaryzm na tydzień:D

Opublikowano

Sprytnie to rozegrałeś Lent, dając taki "niby cycat" niepoprawny ort. i napisany chaotycznie. Dobrze , ja ci to napiszę poprawnie

"To forum o cheatach. Co tu robisz?!"

Tak, ponieważ to forum służy do publikowania/wymieniania poglądów/zadawaniu pytań o cheatach. Niestety to nie miejsce na takie wylewki.

Oczywiście możesz mieć negatywną opinie o cheatach, ale to forum raczej nie służy jej wyrażania, a nawet jakby służyło to musisz wiedzieć, że tutaj 99% ludzi myśli o cheatach pozytywnie.

To tak jakbyś na forum np. o gołebiach napisał post w stylu

"Wiem że zaraz durni gołębiarze, którzy mają frajdę z jakiś durnych ptaków obsypią mnie ""spadaiiiii tho frohum o gllembiahhhh"

Cyrus, naprawdę?

Zostań moim mentorem, proszę :).

Zbieram raczej +...

Jak poprawiam Cie w jakiejkolwiek dziedzinie również ort. a nie jesteś pewny swojej słuszności nie minusuj mnie do czasu aż się nie upewnisz...

Opublikowano

Sprytnie to rozegrałeś Lent, dając taki "niby cycat" niepoprawny ort. i napisany chaotycznie. Dobrze , ja ci to napiszę poprawnie

"To forum o cheatach. Co tu robisz?!"

Tak, ponieważ to forum służy do publikowania/wymieniania poglądów/zadawaniu pytań o cheatach. Niestety to nie miejsce na takie wylewki.

Oczywiście możesz mieć negatywną opinie o cheatach, ale to forum raczej nie służy jej wyrażania, a nawet jakby służyło to musisz wiedzieć, że tutaj 99% ludzi myśli o cheatach pozytywnie.

To tak jakbyś na forum np. o gołebiach napisał post w stylu

"Wiem że zaraz durni gołębiarze, którzy mają frajdę z jakiś durnych ptaków obsypią mnie ""spadaiiiii tho frohum o gllembiahhhh"

Cyrus, naprawdę?

Zostań moim mentorem, proszę :).

super, sam sobie zaprzeczasz, ale to nie moj problem ;)

Opublikowano

Jade na DMG ,modzie i nie dostalem bana :3

"W dzisiejszych czasach mamy nowych graczy metin'a.

Nie wiedza co to Oldschool, oni nie widzieli metina jaki był na początku.

Przyszli grać w niego w czasach DMG Hacka, EasyMetin, epików z epvp itd.

Nie doceniają serwerów Hard. " - Pewien user.

Pow3r / robo12 | Konto nieaktywne.

Opublikowano

Jaa też dostałem wczoraj bana na 2 konta 1lvl sklep i 35ninja z proo eq ;/ szkoda no ale dobrze ze tylko na miesiąc a nie na 20lat ;d ale i tak szkoda ;/

:]

Opublikowano

Od razu po przeczytaniu tematu zobaczyłem się na postać i bana nie mam. Od zawsze grac na hackach czy to z dmg hackiem daggerem w v2 gdzie ludzie mnie gonią po komnatach a je je czyszcze, ludzie wysyłali ss ale i tak bana nie mam..

Opublikowano

Dobra <omg>... po co się kłócić jak nie chcesz nie używaj hacków (i najlepiej wyjdź z tego forum jak masz zamiar krytykować tych którzy ich używają).Są zwykłe fora o metinie board chociażby.

@Topic

Ja też dostałem bana ale tylko na dropka o.O :P

@Cyrus

Uważam że za dużo w sklepach wysiedziałeś :D

aa i z twojej ostatniej wypowiedzi wynika że idiotami są Ci którzy nie potrafią używać hacków pzdr&poćwicz pisanie ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...